سریال نوروزی «قول مردونه» از هفتم فروردين روی آنتن شبکه سه رفته است
«قول مردونه» دهه شصتی

با گذشت زمان از دهه ۶۰، پرداختن به بحران‌ها، روابط، جنگ و بمباران و جبهه‌هایش و همه جزئیات و کلیات آن برای سینمایی‌ها و سریالی‌ها جذاب‌تر و دراماتیک‌تر می‌شود؛ همین است که در این سال‌ها فضای دهه ۶۰ از طرف هر کارگردانی و در هر سریالی با نگاهی دراماتیزه شده است و هنوز هم اتفاقات بکر و نابی دارد که می‌توان شاهدش بود.

از سوی دیگر با نگاهی عمیق‌تر به سال‌های ۶۰ و رخ دادن اتفاقاتی نظیر جنگ که زندگی مردم را برای سال‌ها تحت تاثیر قرار داده این پرسش به ذهن می‌رسد که چگونه روایت قصه‌هایی زیر سایه جنگ هنوز هم طرفدار دارد؟ آیا واقعا هنوز علاقه به تماشای این آثار وجود دارد یا مثلا این فیلم‌ها هنوز توان بازتولید چنین فضایی را در مدیوم سینما دارند؟

البته فارغ از کیفیت این قسم آثار، چیزی که در این میان باعث ترغیب افراد به تماشای این فیلم‌ها روی پرده سینما می‌شود، شاید فقدان همان حال و هوای سال‌های دهه ۶۰ است؛ انگار آدم‌ها به سینما می‌روند تا دوباره به آن سال‌ها برگردند و رفع دلتنگی کنند یا مثلا جوان‌ترها انگار آن فضای صمیمانه را بیشتر می‌پسندند و شاید هم برای همین است که این آثار پربیننده شده‌اند.

علی طاهرفر کارگردان فیلم «آپاراتچی» ای نبار با «قول مردونه» به تلویزیون آمده، سریالی ۳۰ قسمتی و در ژانر کمدی با روایتی جذاب از زندگی در دهه ۶۰؛ و با بازی بازیگرانی همچون محمدرضا هدایتی، شهره سلطانی، محمد نادری، مریم موسویان، رویا میرعلمی، آشا محرابی و سیروس میمنت. داستان این سریال درباره جوانی است که در اوایل دهه ۶۰ همراه خانواده‌اش با چالش‌های متفاوتی روبه‌رو می‌شود؛ وقایع سریال در بازه سال‌های ۶۰ تا ۶۸ رخ می‌دهد و موقعیت‌های کمدی و دراماتیک متعددی را برای مخاطب رقم می‌زند.

طاهرفر با تجربه‌ای که در فیلم آپاراتچی از حال و هوای دوران پرماجرای تاریخ معاصر ایران دارد؛ تلاش دارد تا با نگاهی طنز، زوایای مختلف زندگی مردم در آن سال‌ها را به تصویر بکشد. این سریال هر شب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه ٣ سیما نمایش داده می‌شود و پخش آن تا هفتم اردیبهشت ادامه دارد.

ثبت ديدگاه