گونی شناسی پیشرفته در قرن جدید
ویکی‌گونیا

*گونی*

گونی یا کیسه‌، وسیله‌ای است که در کشورهای دنیا با الیاف‌های محکم و متفاوتی تهیه می‌شود. این وسیله در برخی کشورهای جهان سومی به نام جامُجرمی هم خوانده می‌شود و از آن برای سرکوب‌ مردم، انواع استفاده‌های ضد حقوق بشری به عمل می‌آید. کشورهای پیشرفته گونی را وسیله حمل مجرم می‌نامند و مطابق با *قوانین بین‌الملل و داخلی* و تنها برای شرایطی که امنیت کشور ایجاب کند، به کار می‌بندند.

 *گونی ایرانی* 
جنس این گونی از الیاف زبری مثل کنف و پشم شیشه است که تا به شکل آزاردهنده‌ای جایش تا آخر عمر روی پوست می‌ماند و یادآور روزهای تلخ و تاریک است. گونی ایرانی یک کیسه ساده، زبر، کوچک و تاریک، بوگندو و خیلی خوف است که از طریق هل دادن مجرم به همراه یک نیروی اضافی و با دو تا پا، می‌توان او را وارد گونی کرد. بنابراین آسیب‌های روحی و روانی دائمی فراوانی به مجرم وارد و او را از جرم خود پشیمان می‌کند.
مقامات جمهوری اسلامی ادعا می‌کنند از گونی فقط برای حمل برنج و سیب‌زمینی استفاده می‌کنند. ولی به گفته *دیده‌بان حقوق بشر در ایران* ، سیب‌زمینی فقط پوششی برای کسانی است که جرائم علیه امنیتِ ادعاشده از سوی رژیم ایران را مرتکب شده‌اند؛ جرایمی مثل خبرنگاری (از داخل ایران برای کشورهای کنجکاو خارجی که خیلی برای حال مردم ایران نگران هستند؛ ایرانی‌ها مدعی هستند این کار جاسوسی است.)، شرکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز (که گاهی به دلیل دخالت مأموران رژیم به بهانه‌ی تأمین امنیت، با کوکتل مولوتوف‌های زیبا و خلاقانه که کارِ دست معترضان است، به کمی خشونت، مثل کشته شدن چند نفر کشیده می‌شود)، حمل و خرید و فروش سلاح‌های اولیه مثل کلاش و کلت کمری برای دفاع از خود (در شرایطی که پلیس به‌خاطر آتش زدن ده تا سطل آشغال و دو تا ماشین یا شکستن چهار تا شیشه‌ی مغازه، حرکت معترضان را به انحراف می‌کشاند و آن‌ها باید بتوانند از خود دفاع کنند) و…

 *گونی انگلیسی*
جنس این گونی از مخمل حریر و نخ‌پنبه و مناسب برای انواع پوست‌های حساس است. روی گونی انگلیسی، نرم‌افزارهایی پیاده شده است که به هنگام شروع فرایند حمل مجرم، با احوالپرسی، تعارف زدن و ایجاد فضای گرم و صمیمی مجرم را به داخل خود فرا می‌خواند. تا جایی که او خجالت می‌کشد این همه صمیمیت را نادیده گرفته و مثل بز هی بگوید: نه، دست شما درد نکنه.
در این گونی نکات حقوق بشری رعایت شده؛ به گونه‌ای که فضای گرم و راحت داخل آن، از فضای خانه‌ی مجرم هم برای او دلچسب‌تر است. حتی می‌توان گفت با توجه به کمبود انرژی و افزایش قیمت آن، این خود افراد هستند که با ارتکاب جرم، شرایط را برای توی گونی رفتنِ خود مهیا می‌کنند.
علاوه بر آن امکان تماشای مسابقات انگلیس در *جام جهانی* به صورت پیوسته وجود دارد تا مجرم اوقات خوشی را سپری کند.
گونی انگلیسی برای تمام گروه‌های سنی و تمامی فرهنگ‌ها امکانات منحصربه‌فرد دارد و تنها در مواردی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فردی امنیت و آرامش انگلیسی‌های محترم را بر هم بزند. این موارد عبارتند از: اغتشاش وحشیانه در خیابان به صورت بستن کوچه‌های بن‌بست، خیابان‌های فرعی و حتی فراتر از همه‌ی این‌ها خیابان‌های اصلی؛ داد و فریاد کردن توی گوش مردم بی‌گناه و تعریف کردن عده‌ای معدود از بدبختی‌های زندگی‌شان، چون نمی‌خواهند بار زندگی را به تنهایی به دوش بکشند. این اقدامات به گواه همه قوانین بین‌المللی جرم محسوب می‌شوند؛ البته اگر در کشورهای پیشرفته رخ دهند.

 *سایر*
گونی انگلیسی برای مستعمرات قدیم و فعلی این کشور نیز استفاده می‌شود. برای مثال کانادا نیز در جریان *اغتشاشات* و ایجاد بی‌نظمی از سوی اقلیتی خودخواه از گونی‌های انگلیسی استفاده می‌کند. البته این کشور، گونی‌ها را بومی‌سازی کرده و امکان استفاده از یک گونی، برای بیش از یک نفر را فراهم کرده تا مجرمان از مزایای معاشرت و تو گونی شدن دسته‌جمعی برخوردار شوند.

 *منابع*
-جورج جورج‌زاده، (۲۰۰۱) گونی‌شناسی پیشرفته، چاپ ۱۳۰، صفحه ۲۴۷
-پورعالی‌گانجی، (۱۳۹۹) مقاله کمرهای کارمازَده، بررسی تأثیر مرگ بر آمریکا گفتن‌های رژیم جمهوری اسلامی در به آشوب کشیده‌شدن خیابان‌های لندن.
-شرلی ژون، (۲۰۲۲) مجموعه شعر وایت یکی بیاید مرا از گونی در آورد (به انگلیسی)

*صفحه‌های مرتبط*
-سید ابراهیم رئیسی، رئیس رژیم اسلامی ایران
-جاستین ترودو، رئیس‌جمهور پرطرفدار کانادا
-گونیا

ثبت ديدگاه




عنوان