کاندیداشو3 / راهکارهای مجرب برای تازهکارهای بی تجربه
چگونه به رای اقشار خاص دست یابیم
۱۲:۱۰ ب٫ظ ۱۸-۰۳-۱۴۰۰
ملاقات با اقشار خاص
برتری در انتخابات مرهون زحمات و اعمال بسیار است. افراد طالب موفقیت در این عرصه باید بتوانند با به کارگیری تمام ظرفیتها آرای آحاد مردم را به سمت خود جلب نمایند. یکی از روشهای رأی جمع کن که در تمام ادوار تاریخ ملاقات با اقشار خاص است.
در این روش شما با حضور در خانهی شهدای جنگ تحمیلی یا مدافعین حرم، جمع کارگران بیکار، کارتن خوابها، افراد درگیر با معضلات خاص مانند ضررکردگان در بورس یا افرادی که موفق به دریافت کارت ملی جدید نشده اند، سبد آرای این افراد را به دست خواهید آورد. رعایت نکات زیر در این دیدارها بسیار ضروری است:
۱. به همراه داشتن چند فیلمبردار و عکاس جهت تصویربرداری از زوایای مختلف از اوجب واجبات است. در هنگام ورود به جمع مردم دوربین باید کمی بالاتر از سر شما باشد تا نشان دهد شما کوچک مردم هستید. رعایت زبان بدن نیز در هنگام بازی ضروریست به عنوان مثال پس از ورود به جمعیت و در هنگام شنیدن سخنان در جمع مردم باید سر خود را پایین گرفته و پس از استماع سخنان تکان دهید (پایین به نشانه تأیید و چپ راست به نشانه تأسف).
۲. تجلیل از شهید و شهادت، خم نمودن گردن، صحبت با تُن صدای آرام به قسمی که انگار چند ساعتی کتک خورده اید در مورد مدیون بودن خود و جامعه به شهدا در هنگام ملاقات با خانواده آنان. در صورت داشتن خاطره از هر شهید ممکن نیز ضروریست از رشادتهای او و ارتباط صمیمی خود با وی سخن برانید.
۳. انتقاد همه جانبه از وضعیت کنونی و بانیان آن؛ انتقاد باید مردم پسند و هوشمندانه باشد به همین جهت بررسی دقیق وضعیت مخاطبین قبل از ملاقات ضروریست. باید دانست که مخاطبین از چه کسی دل پُری دارند تا با انداختن متلک بتوانید آنها را جذب خود کنید. در هنگام انتقاد از سؤالات «چرا» استفاده نمایید. به عنوان مثال بگویید «چرا باید فلان گونه با شما رفتار شود؟» یا «چرا به شما فلان چیز پرداخت نمیشود؟».
بغض نمودن در این زمان بسیار ضروریست زیرا سبب القای حس همدردی در مخاطب میگردد.
۴. دادن وعدههای مناسب جهت رفع مشکلات در ملاقات با کارگران و اقشار آسیب دیده بر اساس نیازهای مخاطب. به عنوان مثال اگر مخاطب حقوق خود را دریافت نکرده وعدهی پرداخت حقوق و افزایش آن دهید و اگر تعدیل شده وعده بازگشت به کار داده شود یا در صورت نداشتن کارت ملی وعده دادن آن.
۵. استخدام یک نفر جهت دادن شعار و تهییج سایرین پس از صحبتهای شما. از شعارهایی نظیر «حامی کارگر»، «یاور رهبر» و موارد اینچنینی استفاده شود. فرد مذکور باید تکبیر را به قسمی ادا کند که حنجرهی او از شدت ارتعاش در همان زمان دچار سرطان بدخیم شود تا حق مطلب ادا گردد.
۶. خداحافظی سوزناک و وعدهی دیدار مجدد در انتهای ملاقات و دیدار جهت زنده نگاه داشتن امید در مخاطب. بهتر است در هنگام خداحافظی خود را ناراحت نشان دهید و از سختی فراق بگویید.
امید است با رعایت موارد فوق در امر جمعآوری رأی موفق باشید.
ثبت ديدگاه