هنـرِ برحق بودنِ همیشه (۱۲)

بی‌اعتبار کردنِ گذشته و آینده و سود احتمالی!

اگر در بحثی، طرفِ مقابلِ شما از آیندۀ قطعی گفت، با طولانی‌تر کردنِ آینده‌ای که طرف قولش را داده، یکی دو تا از مقدمات را تأیید می‌گیرید تا تأیید نهایی‌ نتیجۀ نهایی را از وی بسلفید.

هنـرِ برحق بودنِ همیشه (۱۱)

ترفندِ زمان اکنون در زیر فشار خصم!

در لحظۀ اکنون که طرفِ مقابلتان تمام فکر و ذکرش شمایید، دسترسی کمتری به اطلاعات دارد. شما می‌توانید از هر خبری موثق و یا غیرموثق، برای پیروزی بر طرفِ مقابلتان استفاده کنید.

هنـرِ برحق بودنِ همیشه (۱۰)

حکمت و تعصب را مجهول نکن

این ترفند هم «لباس جدید پادشاه» است. اصلاً کسی در کشور پیدا نمی‌شود که بگوید من اصلاً نفهمیدم! من اصلاً ارتباط این شعر را با حرفی که زدم نمی‌دانم. همه کارشناسیم بالأخره و این ادبیات هم که ریشه در خون آریایی اصیل ما دارد و بله‌بله.

هنـرِ برحق بودنِ همیشه (۹)

اخلاقِ شرم‌آور تخصص ماست!

در پیچیدگی بحث، جایی که دارید دست‌وپای الکی می‌زنید و گوشت کوبیده را تشخیص نمی‌دهید، بحث را تخصصی‌تر کنید.

هنـرِ برحق بودنِ همیشه (۸)

سلیقه‌ی شخصی در جامعه‌ی آماری

اواسط بحث، پیش می‌آید که حرفتان (مثل هرجای دیگرتان) بنیۀ مناسب و کیفیت لازم‌ ندارد. این‌جا شما باید عده‌ای را قربانی کنید.