تشکر جامعه پزشکی، قضات و فعالان زنان از سریالی تلویزیونی
سریال بودار
۸:۵۲ ق٫ظ ۰۳-۰۵-۱۳۹۸
راه راه:شست تخصصی با موضوع سریالهای تلویزیونی با حضور تنی چند از مسئولان دولتی تشکیل شد که تنها یک تن که آشنا به مسائل رسانه ای بود صحبت کرد و دیگران تایید کردند.
این فرد آشنا با گله کردن از صدا و سیما شروع کرد و گفت : «این روزها بعضی از سریالها باعث تشویش اذهان خصوصی و ایجاد جو ناامیدی می شوند. البته خوشبختانه جلوی این سریالها گرفته شده و عوضش سریالهای آموزنده دیگری پخش می شود.»
یکی از خبرنگاران با اصرار از ایشان خواست تا نام یک سریال و زمان پخش آن را بگوید تا همه از آن فیض ببرند که ایشان در جواب گفت: «بخاطر مشغله کاری تلویزیون نمیبینم ولی اسم برخی واقعا بودار بود!»
وی همچنین در ادامه صبحتها به نکات آموزنده یک سریال پرداخت و گفت: «اساسا سریالها باید باعث ایجاد امید و نشاط در جوانان باشند. مثلا قصه یکیشان حول آتش زدن یک عروس در زیر زمین هست و در یک محیط گرم خانوادگی که مادر بیمار روانی، پسر معتاد، پدر دور از خانواده و مادربزگی علیل قصه روایت میشود.»
یکی دیگر از خبرنگاران که به دنبال حاشیه سازی بود از درستی نشان دادن خانه های چند صد میلیاردی در شرایطی که اکثر مردم اجاره نشین هستند سوال کرد که با تعجب آشنا و سایر مسئولان مواجه شد.
آشنا در ادامه به نقل از یکی از فعالان حقوق زنان افزود: «اینکه در این سریال نشان دادند که زنان همپای مردان در کارگاه تفکیک زباله کار می کنند، گام بزرگی در تساوی حقوق زن و مرد هست و تلخی بعضی از سریالهای مردمحور امنیتی را کم میکند.»
وی همچنین خود را جای جامعه پزشکی گذاشت و گفت: «من جای پزشکان بودم حتما از این سریال قدردانی میکردم چون شخصیت اصلی یک پزشک است که حتی در نقشهای مختلف که ظاهر میشود پایبند به سوگند نامه بقراط است. به همه دارو میدهد آن هم در این وضعیت گرانی دارو. آن هم قرصی مثل قرص خواب.»
در ادامه ایشان از این سریال به عنوان الگوی مناسب برای کاهش پرونده های جنایی و کلا پرونده های قضایی رونمایی کرد و گفت: «شخصیت اصلی سریال به جای نشستن و منتظر عملکرد پلیس شدن خودش وارد میدان عمل شده و این الگوی خوبی است تا مردم به صحنه بیایند و مشکلاتشان را خودشان حل کنند.»
آشنا همچنان تمایل داشت که به نکات مثبت سریال بپردازد که میوه های روی میز تمام شد و نشست به پایان رسید.
ثبت ديدگاه