بیبیسی و امثالش چطور وضع ناخوش مردم سیلزده را وارونه نشان میدهند و با ایران مقایسهشان میکنند
اروپا شناسی
۵:۰۲ ب٫ظ ۰۴-۰۵-۱۴۰۰
اروپا شناسی
بیبیسی و امثالش چطور وضع ناخوش مردم سیلزده را وارونه نشان میدهند و با ایران مقایسهشان میکنند.
اروپا نه کشور است نه قاره. بلکه سبکی از زندگی است. اصلا خود زندگی است. مردمی دارد مردمدوست و کمکحال. جایی که خیلی موضوعیت ندارد در آن واقعا چه رخ میدهد؛ چون همه میدانیم جای نایسی است و جلوماندهها به آن دسترسی پیدا میکنند نه عقبماندهها. در ادامه شما را با چند فرهنگ و عادات اجتماعی مردم و زیباییهای آنجا آشنا میکنیم.
هر ساله مردم اروپا در ایام نامعلومی از سال، به صورت خودجوش و آتش به اختیار به کمک خانوادههایی میشتابند که قصد لایروبی مسکن خود را دارند. به این گروه، «جهادگران» و این فرهنگ را «فرهنگ جهادی» گویند. از شرایط حضور در این امر خداپسندانه خوشرویی و مهربانی است. برای همین خانههای آنجا اندازۀ سرویسهای بهداشتی حرم تمیز است.
سالمندشادکنی یکی از چندین مراسمات اروپائیان است. مراسم به این صورت است که خیابانی را صعب العبور کرده و سالمندانی که فکر میکنند هنوز چغر هستند و اسکلت بدنشان یاتاقان نزده در این مسابقات شرکت میکنند. جالب اینجاست که برخلاف شرق، ثبتنام برای پیرمردان و پیرزنان بلامانع است چون چشمها را باید شست، جوری دگر باید دید…
(فقط ما هم نمیدانیم آن ماشینهای کلهپاشده برای چیست پس نپرسید)
برای همین سالمندان آنجا آرنولد تشریف دارند.
هرچند چنین تصویری در ایران نشاندهنده سیلزدگی است. اما ای جونم، هرساله در اروپا بساط اهدای کتاب برگزار است. در شرق هم نمایشگاه میگذارند اما پول قبض برق علی کریمی برابر هر کتابشان است. اروپائیان کتابهایی را که خواندهاند، تمیز نگه میدارند و در این ایام آنها را برای اهدا (شما بخوانید مجانی) جلؤ خانۀشان به دید عموم میگذارند و هرکس بخواهد، هرقدر بخواهد از آن برمیدارد. حتی آب. برای همین بروبچ اروپائی گویند: لاخ سرکتسشک، شلیب زینگ ساخخخ. «کتابها معدوم نمیشوند، بلکه از خانهای به خانۀ دیگر انتقال مییابند»
آخرین باری که در زایندهرود و امثالش با خانوادۀتان مشغول قایقبازی شدید را بهخاطر میآورید؟ معلوم است که نه. در اروپا از بارش زیاد باران استفادۀ بهینه میکنند و آن را ذخیره کرده و در طی مراسمی به نام «موقعیت بحرانی» آنها را بهطور منظم و کمعمق در تمام شهر پخش میکنند تا خانوادهها به قایقبازی بپردازند. نکته این است که حضور در این مراسم برای همه اجباری است تا شاد بمانند. برای همین سرانهشادی در آنجا با «انجمن ماریجواناکشان» برابری میکند.
معمولا کپیسازی را به شرق و چینیها نسبت میدهند اما اروپائیان هم معتقدند چیز زیبا را باید تکثیر کرد. مثلا برج پیزا را بهخاطر محبوبیت پیتزا ساختهاند! اینجا ونیز دستساز در اروپاست. بهبه. و چون طرح محدودیت بین قایقها برقرار است، کسی در خیابانهای آبی آنها نیست. برای همین آنجا خیلی…
خیلی…
خوبن دیگه!
امیدواریم در جهت افزایش اطلاعات شما حرکتی زده باشیم.
منبع: ویکیپدیا!
ثبت ديدگاه