اسب چند سیلندر شیطان
تذکره توبه آبکی ساسی مانکن «حفرَ گورهُ بیده»

آن سنبل ابتذال، آن بی‌ادب رو به زوال، آن درکننده‌ی اصوات بد، آن که حتی پسر گوش ندهد آهنگ دَد، آن که هست بسیار نمک به حرام، ساسی مانکن یُغسل به ید غسال ان شاءالله، در تولید محتوای مثبت ۹۵ تبحر عجیبی داشت و از منحرفین زمان خویش بود.
او در اواخر سال ۱۴۰۳ ه.ش که مصادف با ایام ماه مبارک رمضان شده بود، تصمیم به گشودن درِ گاله نمود و مطالبی مجانی بیان کرد.
آورده‌اند که ساسی مانکن «شیفت دیلیته الله وجوده» در روزی از ماه اسفند سال مذکور، قسمتی از «دانبلو دینبوی تصویری» جدیدش که «توبه» نام داشت، بیرون دادی. وی در آن سعی داشته بودی که گوید با شیطان «کات فور اور» کرده و خر شیطان را نیز به او پس داده. برای قسم نیز مقادیری نجسی را در چاه مستراح ریخته بودی. پر واضح بودندی که پس از انتشار این «دانبلو دینبوی تصویری»، عده‌ای گول او را خوردندی‌. اما شواهد و قرائن چیز دیگری گفتندی. با انتشار قسمت دوم و ادامه «دانبلو دینبوی تصویری»، مشخص گشت که ساسی مانکن، خر شیطان را که پس داده، یک اسب چند سیلندر از او قرض گرفته تا بی‌وسیله نماند. محتوای «دانبلو دینبوی تصویری» دوم آن بود که، در قسمت اول همه‌تان را اسکل کرده بودمی و اصلا قیمت روزِ توبه در بازار کیلویی چند است!
به نظر می‌آید که او در بخش اول، چنین توبه کرده است: «توبه کردم که دگر می نخورم در همه عمر، بجز از امشبو فرداشبو» پس فرداشب و پسون فردا شب و پس پس فرداشب و … حالا ببینیم چی پیش‌می‌آید و برنامه بچه‌ها.
گویند بعد از این حرکت ساسی «جعل الله الساس فی تنبانه»، شیطان به او گفته بودی: «استاد». او در پاسخ گفته است: «به من نگو استاد من غلامتم».
همچنین وقتی شیطان متوجه شد ساسی مانکن «بسته ساقه طلایی، فی حلقومه» در ماهی که او در غل و زنجیر
بوده است، نستجیربالله، به ساحت مقدس اهل بیت‌ «علیهم السلام» جسارت نموده، از او درخواست کرد برای کوچکترین شیطانکش که تازه از فرنگ برگشته، در اولین فرصت کلاس خصوصی برگزار کند.
اطباع روان، با بررسی این فعل او در دَم عیدی، احتمال چنین داده‌اند که ممکن است روز میلاد نامیمون این میمان-به کسر میم اول و فتح میم دوم- در اسفند بوده باشد و چون در این ماه همه درگیر خانه‌تکانی و خرید عید می‌شوندی، ساسی مانکن «تریلی اذهب علیه» خواسته توجه‌ها را به خود جلب نمایندی و قطعا ریشه در کودکی‌اش دارندی.
در مصحف تاریخ مکتوب نموده‌اند که پس از این رخداد فرهنگستان زبان و ادب فارسی طی بیانیه‌ای ضرب‌المثل «توبه گرگ، مرگ است» را به «توبه ساسی مانکن، مرگ است» تغییر دادندی.

ثبت ديدگاه