چو انداز (قسمت سوم)
تعدادی هوش مصنوعی

[لینک قسمت دوم]

می‌گویند: بعد از اینکه ترامپ اعلام کرد «ایرانی‌های در خیابان هوش مصنوعی هستند»، مغز وی ضمن گله و زاری از بختش، قرار گرفتن در بدن ترامپ را امتحان الهی تلقی کرده و از گردن‌گیری وی سر باز زد.

می‌گویند: سازمان اورژانس کشور از آمار ترکیدگی و روده‌بری هموطنان عزیز از خنده بعد از خواندن توییت‌های ترامپ خبر داد. فلذا از مردم ایران خواهشمندیم در صورت دیدن پیام‌های ترامپ سریع اینترنت خود را خاموش کرده و از محل حادثه دوری کنند.

می‌گویند: مسئول تدارکات تجمع‌های هوش مصنوعی ایران از هوش مصنوعی‌هایی که دیدوبازدیدهای خود را به خیابان آورده‌اند، درخواست کرد با خود زیرانداز مصنوعی و لباس گرم مصنوعی بیاورند.

می‌گویند: کارشناسان بین‌الملل معتقدند هوش مصنوعی‌های ایرانی بسیار پیشرفته بوده و علاوه بر اینکه در ایران به خیابان آمده، رانندگی کرده و پرچم تکان می‌دهند، می‌توانند همزمان در آمریکا باعث سوختگی ۱۰۰ درصد شده و آمریکایی‌ها را بیچاره کنند.

ثبت ديدگاه




عنوان