پست‌نوشته‌ یک مدیر عمیق
توفیق بیش

تصاویر: عکسی از سردر سالن ناشران تخصصی فلسفه

زیرنویس: همیشه و در تمام این مدت دو ماه فعالیتم در فضای رسانه، دغدغه کار عمیق و فلسفی در حوزه فرهنگ و رسانه را داشته‌ام. هیچ‌وقت اینکه کاری سطحی انجام دهم و خودم را در سطح کارهای پایین‌دست محدود کنم مرا راضی نمی‌کرده‌است، برای همین بوده که به نقد کارهای دیگران بسنده می‌کردم و خودم هیچ کاری نکرده‌ام.

حالا نمایشگاه کتاب فرصتی شده تا بالاخره به کتاب‌های فلسفی سری بزنم و آنها را تورقی بکنم. متاسفانه متن این کتاب‌ها برای جذب قشر خاکستری نوشته نشده و نامناسب است. متن مغلق و پیچیده این کتب باعث می‌شود تا هیچ وقت عوام جامعه به آن‌ها رغبت نکنند و این کتاب‌ها را باز هم نکنند. بهتر است فلاسفه‌ای نظیر افلاطون و ارسطو و ابن سینا راهی نو را  در جذب مخاطب در پیش بگیرند و از ابزار رسانه نیز برای رساندن حرف‌های خود به مردم استفاده کنند. ای دریغ که از ظرفیت‌های این فضا با مشورت متخصصان استفاده نمی‌شود.

بعد التحریر: از مدیریت محترم نمایشگاه کتاب بابت طبخ بی‌نظیر کباب‌های ترکی و میزان برشته بودن پیتزاهای گردان تشکر می‌کنم. به عنوان یک مدیر می‌دانم که این ظرفیت جز توان مدیریتی نشان از چیز دیگری نیست.

بعد التحریر ۲: متاسفانه ماشینم پنچر شده بود و مجبور شدم تا آمدن یدک‌کش زمانی را در کنار ایستگاه مترو بهشتی منتظر بمانم. اقبال مردم به نمایشگاه و دستِ پر آنها از غرفه‌های خوراکی نشان از توفیق نهاد برگزار کننده نمایشگاه دارد. خداقوت و توفیق بیش.

نظرات مردمی:

– دی‌.آر.حجت: گل گفتی حاجی‌جان. منم هیچ وقت از کتاب‌های تخصصی جامعه‌شناسی سر در نمیارم و اقبال به خوندنشون نمی‌کنم {ایموجی بوس}

– آی.ام.سلیمه: خوبه که به بخش بانوان نمایشگاه هم توجه بیشتری بشه. نمی‌دونم چرا بعد از اینهمه سال از انقلاب و ادعای بها دادن به زنان، سالن تخصصی ملزومات بانوان مثل گیره روسری و طلق روسری رو دایر نمی‌کنن.

– داریوشانه: این نمایشگاه‌های حکومتی هیچ وقت نمی‌تونن درد مردم رو بیان کنن. رو سیاه اونایی هستن که شرکت می‌کنن. جمهوری اسلامی نمایشگاه کتاب سال دیگه رو نمی‌بینه.

– ابومحمد: حجت خدا روی زمین ابوالحسن بیست و چهارم احمدالحسن ظهور کرده و هل من مبارز طلبیده. اطلاعات بیشتر در دایرکت.

ثبت ديدگاه