علی ذکریایی در اردوی طنز آموزشی راه راه مطرح کرد:
ایده های ذهنی تان را به کمک قالبهای هنری صدا شکل دهید

در اردوی آموزشی کارگاه طنز و کاریکاتور “راه راه” علی زکریایی با موضوع مبانی ترانه و طنز رادیویی ضمن تاکید به اهمیت صدا در فضای مجازی گفت: حداقل کاری که صدا می کند این است که از تحریف جلوگیری می کند؛ متون سخنرانی ممکن است به دلیل حذف لحن و زواید کلامی گرفتار تحریف شود.

وی ادامه داد: رساندن دقیق محتوا و هدف یکی دیگر از کارکردهایی است که فایل صدا دارد.
ذکریایی در مورد انواع قالبهای صوتی گفت: نریشن یکی از قالبهای صوتی است که با گویندگی فرق می کند؛ در نریشن مشخص است که از روی متن می خوانید در حالی که گویندگی یک اجرای رادیویی است.

photo_2016-08-22_12-36-31

زکریایی در مورد قالبهای صوتی گفت: ایده هایی که در ذهن شما است را می توان با ساخت گزارش شکل داد؛ فضاسازی تصویری در گزارش خیلی مهم است و نمایش صوتی به شکل مونولوگ و دیالوگ از شکل های دیگری است که به کمک صدا حاصل می شود.
وی با اشاره به اینکه آنونس از دیگر قالبهای صوتی است، گفت: خلاقیت در ساخت آنونس و مختصر بودن و پیام‌رسانی سریع در آن مهم است.

photo_2016-08-22_12-48-22

زکریایی در مورد ساخت آرم نیز گفت: آرم برای شروع یک برنامه است و نهایتا ۱۵ تا ۲۰ ثانیه باید باشد.
وی اضافه کرد: در ارائه محتوای طنز، تعلیق را حفظ کنید برای همین، از معلولها به علت برسید تا ارائه پیام خیلی غیرمستقیم تر شود؛ مثلا بگویید دنده هایم درد گرفت از بس که با لگد به تخت سینه ام زدی.

زکریایی در آخر با تاکید بر حرکتهای خودجوش و اثرگذاری آن در فضای مجازی گفت: کارهای فرهنگی اثرگذار با همکاری و کار تیمی شکل می گیرد؛ داستان نویسی، گویندگی، نریشن خوانی یا تهیه کنندگی را کنار هم به کار بگیرید تا نتیجه خوبی بدست بیاورید.
در بخشی از این کارگاه، هنرجویان تمرین ساخت پادکست صوتی، نریشن خوانی و گویندگی کردند.

photo_2016-08-22_12-48-16

ثبت ديدگاه