جوان مبتکر که در پی اخذ مجوزهای تولید به سازمان شماره ۱ رفته بود بعد از بررسیهای نهایی کارشناسانِآفرینگو با در دست داشتن چندین کارت صد آفرین و هزار آفرین با جملهی «کار از تو آفرین از ما» او را به سمت سازمان شماره۲ راهنمایی کردند.
مردم شوهر دارند من هم شوهر دارم! شوهر آنی جون برا کریسمس یک کاج ریسهبندی ۲۰ میلیونی خریده، آورده خونهاش. حالا تو چی؟ فقط ۳ کیلومتر دوی سرعت رفتی که مامورهای شهرداری نگیرنت، کاج رو از چنگت دربیارن!
طبق آخرین آمار به دست آمده، همزمان با نمایش تنها یکی از این شهرهای مخفی سپاه در اعماق ۵۰۰ متری خلیجفارس، هزینه ثبتنام کلاسهای آموزش شنا برای شهرکنشینان صهیونیست به شدت گران شده و همین عامل موجب تشدید اعتراضات گردیده.
مردک! این امورات چه دخلی به رعایا دارد که کاج جلوی چشمشان باشد یا نباشد؟! ما تازه از بلاد فرنگ به بلد طهران آمدهایم باید جشن کریسمس را به طور مبسوط برگزار کنیم تا ملت هم پروگرس کنند! کاج را بر بام شمسالعماره علم کنید، ریسهبندی هم یادتان نرود.