گوش شیطون کر
فلفل نبین چه ریزه!

خوب موضوع را با یک پرسش و پاسخ علمی شروع می‌کنم.
حباب چیست؟ مقداری از چیزی در چیز دیگر که معمولاً گاز در مایع است…اوم! چطور بگویم؟ توضیحش سخت است. حالا اگر نفهمیدیم هم خیلی مهم نیست چون حباب از آن چیزهایی هست که همه با آن خاطره داریم از تفنگ حباب‌ساز گرفته تا حباب طلا و دلار و مسکن.

حالا نانوحباب‌ (Nano Bubbles) چیست؟ آفرین! حباب‌های گازی خیلی کوچولو که ویژگی‌های خفنی دارند. خلاصه فلفل نبین چه ریزه‌ای هستند برای خودشان!

نانوحباب‌ها چون کوچولو هستند، می‌توانند خود را در بسیاری از فرایندهای صنعتی و زیستی جا کنند. هول نکنید! فرایندهای صنعتی و زیستی می‌شود چیزی در مایه‌های همان بهبود کیفیت زندگی خودمان.

از افزایش بازدهی در تصفیه‌خانه‌ها شروع می‌شود و اوه…می‌رود تا ثریا… نه یعنی تا بهبود رشد گیاهان و کارایی درمان‌های دارویی.
نانوحباب‌ها از آنجا که خیلی بچه‌های بامرامی هستند، دست اکسیژن‌های بیشتری را می‌گیرند و با خودشان می‌برند…پارتی؟ نه جانم! بحث علمی هستا! می‌برند داخل آب یا محلول‌های دیگر.

از طرفی نیشگونی به اکسیژن‌های تنبل می‌گیرند و آنها را هم فعال می‌کنند به همین خاطر می‌توانند به گندزدایی طبیعی کمک کنند.
تازه نانوحباب‌ها به خاطر ریزه میزه بودن مثل یک نفوذی عمل می‌کنند و در مزارع، گلخانه‌ها یا سیستم‌های تصفیه می‌توانند تا عمق لایه‌های ریشه یا آلودگی بروند.

تولید نانوحباب‌ها به فناوری پیچیده‌ای نیاز دارد. بله عزیزم! شوربا نیست که راحت بشود پخت. احتیاج به دستگاه نانوحباب‌ساز دارد، که ایران توانسته بزرگ‌ترین تولیدکننده نانوحباب‌ساز را بسازد.
شاید با خودتان بگویید حالا دستگاهش را ساختیم که چه؟ که باید عرض کنم خدمتتان ایران عزیزمان توانسته با استفاده از نانوحباب‌، تولیدات آبزی را دو برابر کند. هورا!

ثبت ديدگاه




عنوان