صفحه تقديمِ يك پاياننامه فوقليسانس از يك دانشگاه خاص
تقدیم
۲:۴۳ ب٫ظ ۱۹-۰۹-۱۳۹۸
راه راه: معمولاً صفحه تقدیم پایان نامه، حاوی تقدیر و تشکرهای پژوهشگر یا همان دانشجو است که در چند خط، علاوه بر بیان مراتب قدردانی و قدرشناسی نسبت به اساتید و بقیه کسانی که دانشجو را در انجام پژوهش یاری کردند، بیانگر دشواری های انجام پژوهش مذکور نیز هست. ضمن آنکه تشکر از افراد «خاص»ی که نقش تعیین کننده ای در به سرانجام رسیدن پژوهش داشته اند و البته خانواده محترم رجبی نیز، در صفحه تقدیم جای دارد. گذشته از همه اینها، می توان از همین صفحه، به سطح علمی دانشجو و اساتید وی، همچنین میزان تلاشی که برای پایان دادن به پایان نامه بروز داده است، پی برد. متن پیش رو، صفحه تقدیم یکی از پایان نامه های یکی از دانشجویان یکی از دانشگاه های خاص کشور است که بفرمایید:
با افتخار، این پژوهش علمی(پایاننامه، ۱۳۹۸) را که در دویست و شصت و بیست صفحه و با عنوان:«مقایسه تطبیقی دوردوردرمانی با سیبزمینی سرخ شده، مطالعه موردی: اژدرزاپاتا»، تهیه و زیر نظر اساتید بزرگی همچون موارد زیر(۳)، به انجام رسیده است را به مادر همسرم که در این مدت، همسرم را در خانهشان پذیرا بودند و برادر همسرم که در مواقع تماس همسرم، گوشی همراه من را پاسخ میداد و میگفت که من(پژوهشگر) با او(برادر همسر) هستم؛ تقدیم میکنم.
جا دارد که در اینجا از همراهی اساتیدی چون: دکترهوشنگ پژوهشنویس(ناظرکیفی زیرپله میدان انقلاب)، دکتر اسحاق دستفروش(دادزن همان زیرپله و فروشنده کتابهای نایاب و کمیاب)، دکتر مهشید پاشید(منشی زیرپله میدان انقلاب) و همه بزرگوارانی که بنده را در انجام درست و «بهموقع» این پژوهش یاری کردند، تشکر و قدردانی کنم (پایان پژوه، سایت، ۱۲۸۵).
در پایان لازم میدانم از زحمات اساتید ارجمند و خوبم، آقای دکتر پتینه(استاد راهنما) و آقای دکتر بادگشا(استادمشاور)، به صورت ویژه قدردانی نمایم و امیدوارم که در ویلای شمال، به ایشان و خانواده محترمشان خوش گذشته باشد. همچنین زحمات و همراهی دلسوزانه مدیریت محترم دفتر تکثیر و کپی دانشکده را هرگز فراموش نخواهم کرد.
ثبت ديدگاه