بررسی صحت و سقم اخبار و اطلاعات در فضای مجازی
تا نباشد چیزکی…
۰:۰۷ ق٫ظ ۱۵-۰۱-۱۳۹۷
راه راه: بعد از آشنای همه در سپاه که اخبار فوق محرمانه را می گوید، دومین و مهمترین منبع اطلاعاتی ما فضای مجازی است. برخی ها البته اعتقاد دارند که فضای مجازی قابل اعتماد نیست و شایعات و دروغ در آن زیاد است.
در جواب این افراد که قطع به یقین هنوز تکنولوژی را نفهمیدند فقط می توان سکوت کرد اما چون دیدیم نوشتن از بیکاری بهتر است پس گفتیم در جواب آنها چند سوال اساسی بپرسیم که خودشان متوجه اشتباهشان بشوند. جوابش با خودشان.
۱- مگر می شود پسر خاله ی عمه شهین که میکروبیولوژی خوانده در گروه خانوادگی درباره تأثیر بحران خاورمیانه در روابط بین الملل، پست دروغ بفرستد؟
٢- دکتر خوش سیما آیا بیکار است که در کانال پرتغال سلامتی از تأثیر لایه چهارم پوست پرتغال بر زیبایی و طراوت پوست بانوان دروغ بگوید؟
٣- مگر در کانالی با کمتر از دو میلیون نفر جمعیت می شود دروغ نوشت؟ یعنی هیچ یک از این افراد نیستند که بروند یقه ی مدیر کانال را بگیرند تا دروغ نگوید؟
۴- اصلا به شما باشد می گویید کانال پیش بینی زلزله تهران هم دروغ میگوید و قرار نیست زلزله بیاید.
طبق بررسی ها اسب و الاغ هم زلزله را پیش از وقوع می فهمند آیا کانال به این خوبی نمی فهمد و دروغ می گوید؟
۵- از اینها گذشته کانال فروش سوالات امتحان نهایی و کنکور را چه می گویید؟ دخترِ خاله کتی با همین سوالات، رتبه ی در خور توجهی گرفت. نزدیک بیست هزار. نخندید. فسفرهای مغزش به دویست هزار هم نمی رسید چه برسد به بیست هزار.
۶- کانال رموز خانه داری چه؟ یعنی واقعا شما نمی دانید که یکدست بودن رنگ لباس و لیوان و غذا در خوش اشتهایی چقدر اثر دارد؟
٧- اصلا همه اینها به کنار. تا نباشد چیزکی کانال نگوید چیزها. غیر از اینه؟
خلاصه بعد از اینکه جواب این سوالات را برای خودتان مرور کردید به تلفن همراه خود رجوع کرده و به خاطر اینهمه شکی که به شبکه های مجازی داشتید از بارگاه خدا درخواست بخشش و توبه کنید، شاید رستگار شوید.
ثبت ديدگاه