اندازه جدید سفره
تعبیر خواب سبد کالا

اگر در خواب ببیند درب یخچال باز مانده و هنگام بستن آن یک نان پنجره‌ای به تو می‌دهند، تعبیرش بسیار مبارک و میمون است، سبد کالا به اهلش سپرده خواهد شد.
اگر بخوابد و ببیند تلویزیون به‌جای سریال‌های جدید ماه رمضانی سریال‌های عطاران را پخش می‌کند، زیاد جدی نگیرد، دولت پول کم آورده و از ذخیره‌ی ارزی وام می‌گیرد.
اگر در خواب ببیند کارت عابربانکش در سوپرمارکت پیغام موجودی کافی نیست می‌دهد، تعبیرش به هیئت دولت برمی‌گردد که گاف داده و سبد کالا را دیرتر اعلام کرده است.
اگر وسط‌ غلت‌‌خوردن پایش به پایه‌ی مبل محکم بگیرد و ورم کند، اصلا نترسد فقط نشانه‌ی انتقال تورم از سیب‌زمینی به گوجه و از آنجا به حبوبات است. خیالش راحت قدرت خریدش به صفر نمی‌رسد فقط نزدیک صفر است.
اگر در خواب ببیند عرض سفره از طول آن بیشتر است اما تعداد ظروف داخل آن از حد نیاز بیشتر شده، بداند که جای امیدواری‌ست. مسئولین از کوچک شدن سفره‌ی مردم مطلع هستند و هرروز در خبر ۲۱ اندازه‌ی جدید آنرا اعلام می‌کنند.
اگر در خواب ببیند جورابش سوراخ شده و بعد از هربار دوختن جوش سرسیاه می‌زند، تعبیرش گران شدن برنج دمسیاه است، حتی‌الامکان از برنج پلاستیکی هندی مصرف کند.
چنانچه در خواب ببیند، همزمان پیامک واریز یارانه، سود سهام عدالت و سبد کالا برایش آمده، خرکیف نشود. کارت ملی خود را بردار و به نزدیکترین مرکز پلیس‌+۱۰ برود و اعلام موجودیت کند تا هرسه با هم به محاق نرفته است.
چنانچه خواب به درازا بکشد، ادامه‌ی خواب را هرچه که باشد برای آب روان تعریف کند و یک لیوان چای‌نبات میل کند که سردی‌اش نشود.

ثبت ديدگاه