فرارشناسی
بررسی تاریخی ترین فراری ها

راه راه:

به مناسبت سالروز یکی از تاریخی ترین فرارها قصد کردیم در این روز به بررسی انواع رایج فرار بپردازیم.

۱_فرار مغزها: یکی از معروفترین فرارها می باشد. شما همین آجیل را ببینید، مخصوصا در عید نوروز، پیش برادرت نشسته ای یک کاسه آجیل بخوری دو دقیقه میروی گلاب به روی ماهتان ، برمیگردی میبینی مغزها فرار کرده اند، دقت میکنی میبینی هنوز دوتا پسته باقی مانده، با خودت میگویی: بی خود بدبین بودم همه مغزها که اهل فرار نیستند.
برشان میداری و متوجه میشوی یکی درش بسته است و دیگری فقط لبخند میزند و هیچ چیز داخل دهانش نیست. اینکه مغز آجیل است دیگر شما خودت حساب مغز آدم یا آدم مغز را بخوان!

۲_فرار شل مغزها! این پدیده اخیرا شایع شده و خوشبختانه دارد رایج هم میشود به این صورت که شل مغزهای گرامی کشور را از دست خود رها میکنند. مثل اینکه بعضی وقت ها می آیی و میبینی نخودچی های آجیلت هم نیست بعد کاشف به عمل می آید مادرخانه جهت تلطیف هوای خانه و مطبوعیت بیشتر نخودچی ها را دور ریخته است.

۳_ فرار بنزین و فرار زبان: این دو فرار تقریبا هم خانواده هستند. یعنی شما یک لحظه از آنها غافل میشوی میبینی نصف بنزین باکت پریده و باید دوباره بنزین بزنی! یا ۵ کلمه ای که از اول کتاب ۵۰۴ حفظ کردی یادت نیست و دوباره باید بروی سراغ Abandan !

۴_ فرار مهدوی کیا: حیف است بحث فرار باشد و یادی از اسطوره فرار نشود. همین دیگر یاد کردیم. دمش هم گرم.

۵_ فرار از کار: دانشمندان ریشه این فرار را که فرار از درس و کتاب و … هم زیر مجموعه هایش هستند، در مجاری آپاندیس شناسایی کرده اند. به این صورت که هرچه این مجاری باریک تر باشند فرد فرار کمتری دارد و هرچه فراخ تر باشد فرار هم بیشتر است. این نوع فرار، بعد از شروع، فرارهای دیگری را هم بدنبال دارد و تصاعدی زیاد میشود! مثلا شما از کتاب و کلاس فرار میکنی، بعد میروی امتحان میدهی، بعدش از کارنامه فرار میکنی، بعد از کارنامه از پدر و مادر فرار میکنی و … ! در طب سنتی، جهت درمان این نوع فرار، دم کرده پودر سنجد بسیار توصیه شده است!

۶_ فراری: این فرار، نوعی خودرو است که معمولا فقط اسمش شنیده شده و راز دستیابی به آن را تنها قلیلی از قهرمانان ورزشی و کثیری از مدیران نجومی دانند!

و اما
۷_ فرار شاهانه! محققان علم فرارشناسی، تاریخ این علم را به دو دوره پیش از فرار شاهانه و پست فرار شاهانه تقسیم میکنند. این فرار که در واقع مبدا تاریخ فرار نامیده میشود در ۲۶ دیماه سال ۵۷ رخ داده است. عامل این فرار عمقی! در تاریخ بعنوان پدر علم فرار شناخته میشود و تا کنون منشا کتابها و تحقیقات فراوانی بوده است.

پدر فرار، در روش منحصر به فردش، با بهره گیری از سرنوشت عبرت آموز داوود خان رئیس دولت افغانستان، ابتدا از چند ماه قبل همه اعضای خانواده را به خارج های مختلف فرستاد. سپس در اواسط یک روز زمستانی به همراه چندین محموله عظیم از ثروت های کشوری برای استراحت به آسوان رفت. ای به آن روحش و یادش …

ما هم به نوبه خود این روز را به عنوان روز جهانی فرار به جوامع بین المللی پیشنهاد میکنیم.

۲ Comments

  1. افشار ۱۳۹۵-۱۰-۲۸ در ۱۰:۵۷ ب٫ظ- پاسخ دادن

    خیلی وقت بود متنی به این باحالی نخونده بودم

  2. مهدی حسینی ۱۳۹۵-۱۰-۲۷ در ۱۰:۴۶ ب٫ظ- پاسخ دادن

    آفرین فقط میتونم بگم عالی

ثبت ديدگاه




عنوان