وقتی از سازشکاری حرف می زنیم، از چه حرف می زنیم؟
هزینه های سازشکاری
۱۰:۴۱ ق٫ظ ۲۵-۰۴-۱۳۹۶
راه راه: امروز: طی معاهده ای با کشور ظالم و مستکبر آمریکا بنا شد، زین پس این کشور منفور صنعت هوا و فضای ما را به رسمیت بشناسد و قول بدهد، از ته دلش قبول داشته باشد که ما هم حق داریم چنین صنعتی در کشور خود داشته باشیم. در مقابل خواسته ی کوچکی هم داشت و آن این بود که ایران نباید هیچ گونه وسیله ای اعم از ماهواره، موشک، پهباد، توپ فوتبال، کبوتر و… را از ارتفاع ۳۰۰ متری سطح زمین بالاتر بیاندازد.
فردا: کشور تقریبا ظالم و ستمگر آمریکا پس از مذاکرات و فشار های دیپلماتیک فراوان، مجبور شد بپذیرد که ایران هم مانند سایر کشور ها حق دارد نیرو و تسلیحات نظامی داشته باشد اما شرایط مختصر و بی ارزشی هم برای پذیرش این حق مطرح کرد. از جمله این که نیروهای نظامی حق هیچگونه برخورد خشن و به دور از مهربانی را با سایر کشور ها ندارند و همچنین نباید داخل هیچکدام از ادوات نظامی فشنگ و مهمات آتشزا وجود داشته باشد.
۱۰ سال بعد: مقامات کشور آمریکا طی تماس تلفنی با مقامات کشورمان به آن ها قول دادند که طی ۴۰ سال آینده حتما بخشی از پول های بلوکه شده ی کشورمان را در قالب دسته بیل مرغوب و فرغون های سقف دار باز خواهند گرداند. در مقابل از ایران خواستند که تمام اطلاعات محرمانه ی نظامی و امنیتی اش را در اختیار آنان بگذارد. لازم به ذکر است مقامات آمریکایی قسم قرآن خوردند که به هیچ عنوان از این اطلاعات سوء استفاده نمی کنند و صرفا به خاطر کنجکاوی این اطلاعات را می خواهند.
۳۰ سال بعد: کشور نسبتا محترم آمریکا ضمن تبریک فرا رسید سال نو و عید نوروز، قول داد که تا روز سیزده به در هیچ تحریم جدیدی علیه ایران وضع نکند و تحریم های جدید را موکول کند به چهاردهم فروردین، تا ایرانی ها در طول عید نوروز هیچ دغدغه ای نداشته باشند و با خیال راحت به عید دیدنی بروند. البته مقامات آمریکایی از ایران خواستند انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار نشود و هزینه ی این انتخابات خرج فقرا شود. در عوض آمریکا زحمت تعیین رئیس جمهور ایران را خواهد کشید تا مردم از دغدغه ای برای انتخاب رئیس جمهور نیز نداشته باشند.
۵۰ سال بعد: کشور دوست و همسایه، آمریکا طی بیانیه ای بالاخره حق استفاده از اکسیژن و همچنین حق حیات مردم ایران را به رسمیت شناخت. لازم به ذکر است آمریکا در قبال این لطف بزرگ هیچ چیزی از ایران طلب نکرد. بسیاری از کارشناسان معتقدند دیگر چیزی نمانده که آمریکا بخواهد طلب کند، که البته این نظریه از سوی مقامات کشورمان به شدت تکذیب شد.
ثبت ديدگاه