راهنمای تحریم ناوگروه ۸۶ که البته نشد ان‌شاا... بعدی
برای بعد

اخیراً ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش موفق شد سفر خود به دور دنیا را پایان دهد و تحریم‌ این ناوگروه توسط آمریکا نیز مانع انجام این ماموریت نشد. متن زیر پیشنهاداتی به آمریکا جهت آپدیت کردن تحریم‌هایش است. بلکه دفعات بعد موثر واقع شوند:

حمل دبه در اقیانوس را ممنوع کنید

درست است که هر چه تلاش کردید، نفهمیدید این ناوگروه سوختش را چطور تامین می‌کند؛ ولی ناامید نشوید. دفعه بعد مبادی غیر رسمی سوختگیری را ببندید. به این صورت که حمل هر گونه دبه، گالن و چهارلیتری را در اقیانوس‌ها ممنوع کنید. اینطوری وقتی سوختشان تمام شد، دیگر نمی‌توانند بزنند بغل اقیانوس و برای ناوهای دیگر دبه تکان دهند و از آنها سوخت بگیرند.

چای نبات را تحریم کنید

از آنجا که تحریم دارو و درمان اثری نداشته و حتی چند عمل جراحیِ موفق هم در این ناوگروه انجام شده است، راهی باقی نمی‌ماند جز این که حمل و به‌کارگیری هرگونه ادوات استعمال چای را در آب‌های آزاد ممنوع کنید. شما که این همه جان کنده‌اید، این را هم امتحان کنید، شاید جواب داد. ایرانی‌ها به چای نبات خیلی عقیده دارند و برای هر مریضی استفاده‌اش می‌کنند. البته ممکن است پس‌فردا خبرش بیاید که ایران به تکنولوژی تولید چای اصل لاهیجان از جلبک دریایی دست یافت. برای این دیگر راه حلی نداریم.

طرح تشویقی بگذارید

این که ناو ایرانی حتی برای تعمیرات ناو، گذارش به ساحل نمی‌افتد تا اجازه پهلوگیری به آن ندهید و کیف کنید، خیلی زور دارد. ظاهراً به تکنولوژی تعمیرات ناو در دریا هم دست یافته‌اند و کاری‌اش نمی‌شود کرد. باید کاری کنید که یک جوری به سمت ساحل کشیده شوند. مثلا تعمیرگاه‌های ناو بنادر سر راه، خدماتی مثل تنظیم باد مجانی ارائه کنند یا بعد از هر پنج مراجعه یک تعویض رایگان تسمه‌تایم جایزه بدهند.

مشخصات ناوگروه را یادداشت کنید

این ناوگروه که ماموریتش تمام شد، ناوگروه ۸۶ نام داشت و بعدی قاعدتاً دیگر ۸۶ نخواهد بود، یعنی ممکن است ۸۷ یا یک شماره دیگر باشد. به این شماره دقت کنید و آن را با ۷۸ اشتباه نگیرید. ضمنا ملتفت باشید آن چیزی که قرار است تحریمش کنید حتما ناوگروه باشد، متعلق به نیروی دریایی باشد و در عین حال ایرانی هم باشد. می‌دانیم بدیهی است؛ اما این مسائل هر یک به تنهایی می‌تواند برای آقای بایدن گیج‌کننده باشد، چه برسد به همه‌اش با هم. اینها را یادداشت کنید و در کنار یادداشت‌های ترتیب دست دادن در مجالس و آداب حضور در گردهمایی‌‌های بین‌المللی توی جیب ایشان بگذارید.

يك ديدگاه

  1. حجت اله ۱۴۰۲-۰۳-۰۴ در ۳:۰۹ ب٫ظ- پاسخ دادن

    واقعا جالب بود، دستتون درد نکنه با مطلب بسیار زیبا که گذاشتید
    خدا خیرتان بدهد

ثبت ديدگاه




عنوان